En ö i köket skapar trygghet när maten
skall lagas och serveras

Våra faiblesser för allt större kök leder till tomhet och ekoeffekter. Härmed minskar möjligheten att uppleva fysisk närhet i ett alltför stort och tomt kök. Köksön blir naturliga platsen för ett häng

En köksö - vad skall man ha den till?

En fyrbening är aldrig fel eller alltid rätt. Fyra ben ökar styrkan och rätt gjort så vippar det aldrig. Tänk att laga till en måltid vid köksbänken och vips gör du en 180°-graders svängom (ugnens blåa display förkunnar detsamma på väg mot 220°)
Härmed uppstår kärlek, bordsskivan på Köksön är något lägre än en diskbänk, ergonomiskt bättre. På övrigt utrymme förvaras sånt som du inte vill sträcka dig från att nå högst upp i skafferiet. Du väljer träslag - jag slöjdar – kan det bli bättre…

Köksöns vänner väntar sällan för länge på sin Köksö

  • Förbättrad arbetsställning 
  • Avlastning alldeles i närheten 
  • Rätt gjort en fröjd för ögat 
  • En snackis på byn

© 2018 JockeSlöjdare/Priotera AB  | Joakim Arnborger 
Telefon: 0707-12 45 45  |  E-post: joakim@jockeslojdare.se

  » Om cookies  |  » Sitemap