Slagbord som du vill ha det

När gav du dig ett unikt slagbord senast?

Om slagbord

I bondehemmen blev slagborden vanliga under slutet av 1700-talet. Tidigare var de vanliga i herrgårdarna där man kunde ha flera slagbord stående längs med väggarna och som lyftes fram när det vankades kalas. Slagbordet härstammar ursprungligen från England och Holland.

Varje bord blir unikt

Vi tillverkar endast bord på beställning, innebärande att Ditt slagbord blir unikt. Vi går tillsammans igenom Ditt behov och skräddarsyr funktion, form, färg och ytbehandling. Oavsett val så kan du vara säker på att Du får ett bord med högsta kvalitet.

Tidens tand

Alla bord var nygjorda när de togs i bruk, tidens tand gav dem slitage och patina. Vi säljer bara nya bord så välgjorda att de håller över generationer, så småningom får ditt bord också en historisk patina.

Vad betyder ”hantverk på riktigt” 

Ditt bord görs bara i ett unikt exemplar, bara för dig. Bordet tillverkas i Sverige och det görs med stort hjärta, det kallar vi ”hantverk på riktigt”.

Modellerna

Varje beställning är unik och vi ser till att du får dina önskningar tillgodosedda. Det mest exklusiva slagbordet har kraftigt underrede med fyra grindar. På det här bordet kan tacktalet till Värdinnan hållas stående på bordsskivan. Klassiskt, rustikt skulle man kunna kalla det. Det minsta bordet tar liten plats med en klaff nerfälld behövs bara 1 x 0,5 m. Uppskattat bord som sällskap vid intensiva studier i studentrum eller middag för två i nya lyan.

En stort runt Slagbord – Varför

Bordet är stort om man tycker om runda bord med diameter på hela 150 cm – omkretsen är maffiga 470 cm, plats för 10, idealiskt för 8 bordsgäster. Nedan några skäl att investera i ett stort, runt Slagbord - din kompis i umgänget med goda vänner. o Ett unikt och annorlunda bordsäventyr  o Runt bord är mycket uppskattat för möjligheten att umgås med alla gäster  o Möjligheten att fälla ner en eller två bordsskivor för att inte ta plats

© 2018 JockeSlöjdare/Priotera AB  | Joakim Arnborger 
Telefon: 0707-12 45 45  |  E-post: joakim@jockeslojdare.se

  » Om cookies  |  » Sitemap